Telefoane: 0314 20 53 48 (RDS)
0727 867 246 (Vodafone)
0311 02 24 08 (UPC)
Fax: 0314 20 53 48 (RDS)
Email: info@intermanagement.eu
ASRO. Pachet de standarde, măști comune de filtrare, mănuși medicale și îmbrăcăminte de protecție. Acces temporar gratuit.
Adaugat la data de 30.03.2020

Răspândirea rapidă a COVID-19, declarată pandemie la nivel global, solicită măsuri urgente și hotărâte din partea autorităților publice, a comunității de afaceri și a cetățenilor.

Mai mult decât oricând sunt necesare standardele adoptate la nivel național, necesare pentru a răspunde solicitărilor de producție de echipamente individuale de protecție și dispozitive medicale, pentru a se asigura astfel că profesioniștii din domeniul sănătății, pacienții și publicul larg au acces urgent la echipamentele necesare în lupta împotriva raspândirii  COVID-19.

ASRO se alătură deciziilor luate și la nivel european, la inițiativa Comisarului European pentru Piața internă, Thierry Breton, și lansează un pachet de standarde, prin care oferă acces temporar gratuit la standardele române care adoptă identic standardele europene (internaționale) identificate ca fiind indispensabile în situația actuală: măști comune de filtrare, mănuși medicale și îmbrăcăminte de protecție.

Această decizie excepțională este motivată de nevoia de a combate deficitul sever de măști de protecție și echipamente medicale cu care se confruntă toată Europa, din cauza evoluției alarmante a situației de urgență provocate de COVID-19

Sursa: ASRO

ALTE STIRI
Produse
Legaturi Sponsorizate
Legaturi Utile

 

Asociatia Americana pentru Calitate (ASQ), www.asq.org

Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO), www.iso.org

European Foundation for Quality Management, www.efqm.org

Asociatia de Acreditare din Romania, www.renar.ro

Ministerul Cercetarii si Inovarii, www.research.ro

European Accreditation, www.european-accreditation.org

Legislatie Europeana www.eur-lex.europa.eu

Asociatia de Standardizare din Romania, www.asro.ro

 

 

Parteneri